06-30651388 info@ruiterhygiene.nl

op zoek naar een

Plaagdierbeheersplan?

Als ondernemer wenst u een gezonde werk en leef-omgeving. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Wij stellen samen met u een volledig plaagdier-beheersplan op om zo een aanvaardbaar niveau te creëren en alle risico’s op plaagdiergebied te voorkomen.

 

Maak een afspraakBel voor meer info
stappenplan

Wat kunt u verwachten?

Ruiter Plaagdierbeheersing biedt al meer dan 15 jaar gedegen plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding aan binnen heel Nederland en Noord-België. Onze USP’s zijn gericht op persoonlijk contact, snel en oplossingsgericht schakelen en een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit laatste is vooral mogelijk vanwege onze organisatiestructuur.

Daarnaast zetten we minder in op bestrijding door middel van vergif en juist meer op beheer door kennis. We zijn bekend met certificeringen binnen diverse sectoren met een specialisme binnen de logistiek en food- & feedsector.  HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, TESCO, AIB, GMP+  en ISO22000 -9001 zijn ons dus niet vreemd.  Onze digitale documentatie is altijd goed op orde, ook beschikbaar in het Engels en altijd inzichtelijk. Investeren in onze plaagdierbeheersing kan u op korte én op lange termijn een hoop kosten besparen.

Plaagdierbeheersplan

Stappenplan

1. Introductiegesprek

In het persoonlijk introductiegesprek wordt gevraagd naar de reden van inschakeling en wordt de werkwijze uitgelegd. Er wordt een digitaal dossier aangemaakt waar u te allen tijde inzicht in heeft.

2. plaagdier risico inventarisatie

In de risico inventarisatie gaat aandacht uit naar de aard, bron en omvang van de knaagdierpopulatie. Daarnaast gaat extra aandacht uit naar economische risico’s, risico’s voor dier, mens en milieu en specifieke verplichtingen t.a.v. hygiënecodes of wetgeving. 

3. Habitat management

Habitat management bestaat uit het treffen van maatregelen ter preventie en wering van knaagdierpopulaties. Denk bv. aan bouwtechnische, hygiënische en/of beleidsmatige aanpassingen.

4. Monitoren

De monitoring bestaat uit fysieke inspecties die worden uitgevoerd op locatie en waarbij wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van een knaagdierpopulatie.

5. Bestrijden

Mits noodzakelijk kan er een niet-chemische of chemische bestrijding in worden gezet. Deze laatste alleen onder specifieke en strikte voorwaarden.

6. Evalueren

We beoordelen samen het effect van de gekozen strategie en identificeren verbeterpunten. Indien een aanpassing noodzakelijk is zullen wij een voorstel tot wijziging doen.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen