Ruiter BedrijfshygiŽne BV Ruiter BedrijfshygiŽne BV
 

RUITER BedrijfsHygiŽne

Flexibiliteit is voor ons bedrijf van groot belang. We komen bij u langs als het u uitkomt en we vertellen u altijd eerst duidelijk wat kunnen doen. Op die manier komt u achteraf nooit voor verassingen te staan. We hebben een goede naam hoog te houden en daar zijn we trots op.

 

Met onze uitgebreide kennis kunnen  we u nagenoeg altijd helpen. Wanneer wij er zelf niet meer uitkomen hebben altijd nog de branchevereniging of het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen die ons kunnen helpen. Wij gaan geen plaag uit de weg.

Wij zijn gespecialiseerd in de preventie en bestrijding van alle voorkomende plaagdieren bij particulieren en bedrijven. Een van onze specialisaties is het bestrijden van houtworm en boktor in gebouwen, op deze bestrijdingen krijgt u als cliënt 5 tot 10 jaar garantie. Op de bestrijding van huis- en kelderzwam geldt een garantie van 5 jaar.Alle bestrijdingstechnici en adviseurs van RUITER BedrijfsHygiëne zijn gecertificeerd en hebben de vakopleidingen gevolgd. Alle zijn door het CPMV (Certificeringsinstituut Plaag- dieren, Milieu en Volksgezondheid, erkend door het ministerie van VROM) gediplomeerd tot bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwekkende schimmelbestrijding (BT). Daarnaast zijn een aantal van onze bestrijders gediplomeerd voor het bestrijden van mollen met fosforwaterstof tabletten, een bestrijding die goede resultaten oplevert bij het juiste gebruik.

 

Indien u meer wilt weten over onze werkwijze bel gerust eens een van onze klanten op om te vragen hoe hij of zij over ons denkt, een eerlijker antwoord kunt u niet krijgen.

Uw partner in ongediertepreventie en bestrijding!

Wij zijn een flexibel bedrijf, werkzaam in Nederland en het Nederlandstalig deel van België. Onze werkzaamheden bestaan uit het voorkomen en bestrijden van plagen. Ongedierte in uw omgeving is vervelend en kan verregaande gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een restaurant waar een gast een muis door de zaak ziet lopen, erg vervelend. Ook voor particulieren kan overlast van diverse plaagdieren ernstig zijn. De aantasting van boktor in de kap van een woning of een wespennest in de muur of in de tuin. Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties die wij als bedrijf snel en discreet voor u kunnen oplossen.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben al onze medewerkers de vakopleiding gevolgd en zijn door het CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdieren, Milieu en Volksgezondheid, erkend door het ministerie van VROM) gediplomeerd tot bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwekkende schimmels. Daarnaast worden met regelmaat specialisatie-cursussen gevolgd zoals mollenbestrijding, kakkerlakken bestrijding, houtaantasters enz. enz. Deze cursussen gaan dieper in op de materie en zorgen voor een nog bredere basiskennis van onze bestrijders.

Alle bedrijven die werken met voedsel zijn tegenwoordig verplicht een preventieplan te hebben. U mag dit als bedrijf nog zelf opstellen en onderhouden. Vaak schiet dit er echter bij in en blijkt bij controle dat het plan niet in orde is of onvoldoende is bijgehouden. Wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen. Ons preventieplan past binnen alle certificeringen zoals, HACCP, BRC, AIB of IKB. Wij zorgen voor u voor een uitgebreide rapportagemap voorzien van informatie, plattegrond, rapportagebladen van elk bezoek (8 per jaar), gevarenbladen betreffende de gebruikte producten en natuurlijk het diploma van uw vaste bestrijdingstechnicus.

 

Roel Ruiter

 
Zakelijk Particulier