Ruiter BedrijfshygiŽne BV Ruiter BedrijfshygiŽne BV
 

Nieuws

 

  • Wespen, wespen, wespen..... het seizoen is begonnen. met de hoge temperaturen van begin Juli zijn de wespen erg actief geworden. De nesten groeien snel. Voor een goede en snelle bestrijding kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij proberen na een telefoontje altijd dezelfde dag nog bij u langs te komen. Natuurlijk met garantie!
 
  • De teek is ook al weer actief. Vergeet niet uw huisdieren (indien deze vrij buiten kunnen lopen) te beschermen tegen de teek. Voor de juiste middelen kunt u terecht bij dierenspeciaalzaken en dierenartsen. Bent u zelf het slachtoffer van een teek geworden verwijder deze dan binnen 24 uur, de kans op de ziekte van Lym is dan erg klein. ontstaat er toch een rode vlek of cirkel rond de beet ga dan zo snel mogelijk naar de huisarts.

 

  • Is de Aziatische hoornaar in aantocht? Sinds 2004 wordt de Aziatische Hoornaar (frelon asiatique) in steeds meer regio van Frankrijk gesignaleerd.  In veertig  departementen heeft de hoornaar zich inmiddels definitief gevestigd.  Inmiddels is de Aziatische hoornaar al gesignaleerd in Parijs en in Belgie. Terwijl de inheemse hoornaar een voorkeur heeft voor kleinere insecten zoals muggen en vliegen, daar jaagt de Aziatische hoornaar actief op libellen en honingbijen.  Verkenners van een nest hoornaars zoeken de honingbijenkasten op, na een tijdje volgen er meer hoornaars. Ze kunnen veel slachtoffers maken onder de bijen – soms gaat het om duizenden bijen per aanval. Een insect om rekening mee te houden, wij bereiden ons alvast voor.

 

 

      

 
Zakelijk Particulier