Ruiter BedrijfshygiŽne BV Ruiter BedrijfshygiŽne BV
 

Nieuws

 

 

  • toename overlast van ratten!
           We ontvangen steeds meer meldingen van overlast van ratten. Daar zijn diverse redenen voor maar                 het is vooral duidelijk dat de rat zich steeds meer aanpast aan onze gewoontes. Ze eten als het ware               met ons mee. Een rat lust vrijwel alles en neemt genoegen met wat wij achterlaten. het is daarom                 ook belangrijk afval steeds buiten bereik te houden van plaagdieren. eens ze de weg naar uw afval                 hebben gevonden wordt het moeilijk ze weg te krijgen.
 
  • Steeds vaker merken ook grote bedrijven dat ze goed kunnen werken met kleinere plaagdierbeheersers. Vanwege de roerige economische tijden worden alle kostenposten onder de loep genoemen en daarbij wordt ook gekeken naar de kostenpost "plaagdierbeheersing". Grote bedrijven die kleinere bestrijders uitnodigen zijn vaak aangenaam verrast door de grote hoeveelheid kennis en de bereidheid tot meedenken, service en flexibiliteit. Dat kan ook niet anders want er wordt rechtstreeks gecommunniceerd met diegene die de touwtjes in handen heeft en die u graag als nieuwe klant ziet. Zo ook bij ons, de lijnen zijn kort. Als er iets is hoeft u niet eerst op een offerte te wachten, maar er kan direct actie worden ondernomen. U overlegt met diegene die bij u de bestrijding of de preventie uitvoert.
 
  • de zomerinsecten zijn er weer. heeft u last van vliegen? bel ons eens op en probeer eens een vliegenlokzak. Dit lokmiddel trekt vervelende vliegen aan die in de zak kruipen en hun weg naar buiten niet meer vinden. Hang deze zak op een aantal meter van uw terras en u heeft aanzienlijk minder last van vliegen. voor meer info: 06-30651388
 
Zakelijk Particulier