Ruiter BedrijfshygiŽne BV Ruiter BedrijfshygiŽne BV
 

Nieuws

 

 

  • toename overlast van ratten!
           We ontvangen steeds meer meldingen van overlast van ratten. Daar zijn diverse redenen voor maar                 het is vooral duidelijk dat de rat zich steeds meer aanpast aan onze gewoontes. Ze eten als het ware               met ons mee. Een rat lust vrijwel alles en neemt genoegen met wat wij achterlaten. het is daarom                 ook belangrijk afval steeds buiten bereik te houden van plaagdieren. eens ze de weg naar uw afval                 hebben gevonden wordt het moeilijk ze weg te krijgen.
 
  • Steeds vaker merken ook grote bedrijven dat ze goed kunnen werken met kleinere plaagdierbeheersers. Vanwege de roerige economische tijden worden alle kostenposten onder de loep genoemen en daarbij wordt ook gekeken naar de kostenpost "plaagdierbeheersing". Grote bedrijven die kleinere bestrijders uitnodigen zijn vaak aangenaam verrast door de grote hoeveelheid kennis en de bereidheid tot meedenken, service en flexibiliteit. Dat kan ook niet anders want er wordt rechtstreeks gecommunniceerd met diegene die de touwtjes in handen heeft en die u graag als nieuwe klant ziet. Zo ook bij ons, de lijnen zijn kort. Als er iets is hoeft u niet eerst op een offerte te wachten, maar er kan direct actie worden ondernomen. U overlegt met diegene die bij u de bestrijding of de preventie uitvoert.
 
  • Het seizoen van de wespen komt er weer aan. limonadewespen, Duitse wespen, Hoornaars, graafwespen enzovoorts. Pas goed op wanneer u zelf aan de slag gaat. Als een wesp steekt komt er een feromoon vrij wat er voor zorgt dat andere wespen ook agressief worden. Laat u het liever door ons uitvoeren? Bel gerust voor een afspraak, wij komen dan snel bij u langzaam en geven garantie op de bestrijding.
 
Zakelijk Particulier